Yarım kalan işin metrajı nasıl hesaplanır?

Yayın Tarih: 25.08.2015 09:08
Özet

Yarım kalan işin tekrar ihaleye çıkması için metraj çalışması yapmaktayız. Birinci işte yüklenicinin eksikliklerini mahalde belirtirken örneğin pencere duvarının boyası yapılacak dediğimizde bunu ihaleye girecek olan istekliler projeye bakarak anlayabilirler. Peki Alüminyum doğrama çıtalarının bir kısmı yapılmış bir kısmı yapılmamış bunu mahalde eksiklikleri metre cinsinden belirtirsek sorun olur mu? Yoksa tek tek pencereleri çizip eksiklikleri […]


Yarım kalan işin tekrar ihaleye çıkması için metraj çalışması yapmaktayız. Birinci işte yüklenicinin eksikliklerini mahalde belirtirken örneğin pencere duvarının boyası yapılacak dediğimizde bunu ihaleye girecek olan istekliler projeye bakarak anlayabilirler. Peki Alüminyum doğrama çıtalarının bir kısmı yapılmış bir kısmı yapılmamış bunu mahalde eksiklikleri metre cinsinden belirtirsek sorun olur mu? Yoksa tek tek pencereleri çizip eksiklikleri çizim üzerinde mi göstermemiz gerekiyor ?


Üst Konuları: Yapım İşleri

Benzer Yazılar

Cevabımız

İş ihaleye çıkılırken çizim üzerinden gösterilmesi daha uygun gözüküyor.Ayrıca bunları mahal listesinde de gösterilebilir.



İhaleSoruCevap İstatistikler


Analiz

Makale

Sayaç

Karar

Soru Cevap