İdare olarak ödeme aşamasına (özellikle Ustalık (işçilik) dahil olan) kadar neler yapmamız gerekir?

Yayın Tarih: 16.06.2016 04:06
Özet

03.8 kodundan okula bakım ve onarım kalemi altında şöyle ki; 1 – Sıhhi Tesisat Malzemeleri 2 – Elektrik Tesisat Malzemeleri 3 – İnşaat Malzemeleri 22/D ile alınmakta alınmakta. Bilgilerinize ihtiyaç duyduğum konu şu: Malzeme Tutarı 3.500,00 TL Olsun Ustalık (İşçilik) Bedeli 1.500,00 TL olsun a) Ustalık (işçilik) Bedeli 22/d ile teklif kalemine eklenerek fiyat istenecek […]


03.8 kodundan okula bakım ve onarım kalemi altında şöyle ki; 1 – Sıhhi Tesisat Malzemeleri 2 – Elektrik Tesisat Malzemeleri 3 – İnşaat Malzemeleri 22/D ile alınmakta alınmakta. Bilgilerinize ihtiyaç duyduğum konu şu: Malzeme Tutarı 3.500,00 TL Olsun Ustalık (İşçilik) Bedeli 1.500,00 TL olsun a) Ustalık (işçilik) Bedeli 22/d ile teklif kalemine eklenerek fiyat istenecek mi? İstenmeyecek mi? b) Ustalık (İşçilik) var ise ödeme nasıl yapılacak? İdare olarak ödeme aşamasına (özellikle Ustalık (işçilik) dahil olan) kadar neler yapmamız gerekir? Üstadım bu konuda açıklamalı bilgi verebilirseniz çok çok memnun olurum.


Benzer Yazılar

Cevabımız

Malzeme Tutarı 3.500,00 TL Olsun Ustalık (İşçilik) Bedeli 1.500,00 TL olsun

a) Ustalık (işçilik) Bedeli 22/d ile teklif kalemine eklenerek fiyat istenecek mi?

İstenmeyecek mi?

Teklif alırken işçilik ve malzemeye ayrı teklif alabileceğiniz gibi bu kalemleri birleştirip işin tamamı üzerinden de teklif alınabilir. Burada idarenizin takdiri esastır.

b) Ustalık (İşçilik) var ise ödeme nasıl yapılacak?

İsteklinin teklifi doğrultusunda anlaşma yapılan tutar üzerinden ödeme yapılması gerekir.

İdare olarak ödeme aşamasına (özellikle Ustalık (işçilik) dahil olan) kadar neler yapmamız gerekir? Üstadım bu konuda açıklamalı bilgi verebilirseniz çok çok memnun olurum.

Sorunuzu biraz daha açıklarsanız iyi olacak hangi açıdan değerlendirmemiz gerekiyor muhasebe- ihale –bütçe 



İhaleSoruCevap İstatistikler


Analiz

Makale

Sayaç

Karar

Soru Cevap