Araç kiralama ihalesinde sınır değer hesabında hangi teklifler dikkate alınır?

Yayın Tarih: 09.08.2017 03:08
Özet

Sayın yetkili ; Araç kiralama ihalesinde 14 adet teklifin olduğu 9 adet in geçerli sayıldığı 1 teklifin teminat mektubundan diğer tekliflerin iş bitirme belgesi, yetki belgesi vs. den elendiği bu evraklardan elenen tekliflerin sınır değer hesabına katılması gerekir mi? Ve yaklaşık maliyetin %60 altında olan teklifler sınır değer hesabına katılması gerekir mi? Konuyla ilgili yardımlarınızı […]


Sayın yetkili ; Araç kiralama ihalesinde 14 adet teklifin olduğu 9 adet in geçerli sayıldığı 1 teklifin teminat mektubundan diğer tekliflerin iş bitirme belgesi, yetki belgesi vs. den elendiği bu evraklardan elenen tekliflerin sınır değer hesabına katılması gerekir mi? Ve yaklaşık maliyetin %60 altında olan teklifler sınır değer hesabına katılması gerekir mi? Konuyla ilgili yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler iyi çalışmalar.


Benzer Yazılar

Cevabımız

Teklif mektubu ve geçici teminatı usulüne uygun olduğu anlaşılan ve teklif tutarı yaklaşık maliyetin yüzde 60’ından düşük ve yaklaşık maliyetten yüksek olanlar dışındaki isteklilerin teklifleri sınır değer hesabında dikkate alınıyor. Yaklaşık maliyetin %60'ın altındaki ve yaklaşık maliyetin üstündeki teklifler sınır değer hesabında dikkate alınmıyor.



İhaleSoruCevap İstatistikler


Analiz

Makale

Sayaç

Karar

Soru Cevap