İhalede, ihaleye katılan şirkete ait ticaret gazetesinde şirket yetkilisinin T.C. kimlik numarası belirtilmemiş olması bu isteklinin değerlendirme dışı tutulması doğru olur mu

Yayın Tarih: 19.03.2020 05:03

Yapım işi açık anahtar teslimi götürü bedel bir ihalede, ihaleye katılan şirkete ait ticaret gazetesinde şirket yetkilisinin T.C. kimlik numarası belirtilmemiş olması bu isteklinin değerlendirme dışı tutulması doğru olur mu , ayrıca söz konusu bilgilerin teyidinin yapılabileceği belge olarak beyan edilen Ticaret Sicil Gazetelerinde anılan kişilere ait T.C. kimlik numarası bilgisinin bulunmadığı durumu da var?


Üst Konuları: Yeni Sorular

Cevabımız

Ortaklar veya ortaklar kurulu kararı ile yetkilendirilen şahsa ait T.C. kimlik numarasını tevsik eder belge olarak sadece Ticaret Sicil Gazetelerinin gösterildiği , tevsik edici Ticaret Sicil Gazetelerinde anılan şahsa ait kimlik numarasına yer verilmediği ve bunun diğer belgelerle de teyit edilemediği durumda ilgili isteklinin teklifininin değerlendirme dışı bırakılması gerektiği değerlendirilmektedir.

Sitemizdeki aşağıdaki linkten daha önce eklendiğimiz benzer bir karara ulaşabilirsiniz.
 Ticaret sicil gazetesinde tüzel kişi isteklinin ortak ve yöneticilerinin T.C. kimlik numaralarının bulunmaması elenme sebebi midir?                                    



İhaleSoruCevap İstatistikler


Analiz

Makale

Sayaç

Karar

Soru Cevap