İptal edilen ihale süreci nasıl biter?

Yayın Tarih: 29.10.2015 12:10
Özet

Merhaba üstadım. Danışmanlık ihalesini, tüm teklifler yaklaşık maliyetin üzerinde olduğu için ihale komisyonu tarafından, ihale yetkilisinin onayı ile iptal ettik. aynı iş için tekrar ihaleye çıkmak istiyoruz. ancak iptal ettiğimiz ihale için itiraz vs. süresini beklemek zorunda mıyız? ayrıca yeni çıkılacak ihale sıfırdan bir ihale mi yoksa iptal edilen ihalenin devamı niteliğinde mi olur? yeni […]


Merhaba üstadım. Danışmanlık ihalesini, tüm teklifler yaklaşık maliyetin üzerinde olduğu için ihale komisyonu tarafından, ihale yetkilisinin onayı ile iptal ettik. aynı iş için tekrar ihaleye çıkmak istiyoruz. ancak iptal ettiğimiz ihale için itiraz vs. süresini beklemek zorunda mıyız? ayrıca yeni çıkılacak ihale sıfırdan bir ihale mi yoksa iptal edilen ihalenin devamı niteliğinde mi olur? yeni ihaleye çıkmadan önce özel teknik şartnamede bazı değişikliklere gidilirse sıkıntı çıkar mı?


Üst Konuları: İhale İptali

Benzer İçerikler: , , , , , , ,

Cevabımız

Yeniden ihaleye çıkılacağı için eski ihaleyle ilgili sürecin tamamlanması gerekir, beklenmesi uygun olacaktır. Yeni ihaleye yeni bir ihale kayıt numarası alınacağı için tüm eklerin yani idari özel teknik şartnamenin yeniden yazılması uygun olur.



İhaleSoruCevap İstatistikler


Analiz

Makale

Sayaç

Karar

Soru Cevap