İhaleyi alan firma görev alacak personelde istenilen şartları idareye nasıl ispatlamalıdır?

Yayın Tarih: 17.01.2018 10:01
Özet

Üstad, 4734 nolu ihale kanuna göre yapılan hizmet alımı ihalesinde teknik şartnamede bulunan görev alacak olan personelin şartlarını aşağıda size gönderiyorum. Ben sizden şunu öğrenmek istiyorum. ihaleyi alan firma görev alacak personelde istenilen şartları idareye nasıl ispatlamalıdır. İdare bu konuda teknik şartnamede istediği şartları firmanın nasıl ispatlaması konusunda ihale kanuna göre bir presedürü var mıdır? […]


Üstad, 4734 nolu ihale kanuna göre yapılan hizmet alımı ihalesinde teknik şartnamede bulunan görev alacak olan personelin şartlarını aşağıda size gönderiyorum. Ben sizden şunu öğrenmek istiyorum. ihaleyi alan firma görev alacak personelde istenilen şartları idareye nasıl ispatlamalıdır. İdare bu konuda teknik şartnamede istediği şartları firmanın nasıl ispatlaması konusunda ihale kanuna göre bir presedürü var mıdır? Firmanın demesi yeterli olacak mıdır? yoksa görev alacak personelin şartlarını belgelerle ispatlamalı mıdır ? o değerli bilgilerinizi kullanarak bu konuda yardımcı olmanızı rica ediyorum. istenilen personel şartlar:

Proje Koordinatörü: Proje Ekibinin Koordinasyonundan ve işin teknik şartnamede belirtilen bütün hususlarını karşilayacak nitelikte hazırlanmasından sorumlu olarak görev alacaktır.Proje koordinatörü; Master PLAN, Fiziki Master Plan, Kayak Merkezi Operasyon Sorumluluğu gibi benzeri işlerde en az 10 yıl deneyim sahibi olmalıdır. Pist Planlama Uzmanı: Pistlerin Planlamasında görev yapacak olup benzeri işlerde en az 7 yıl deneyim sahibi olmalıdır. Ekonomi Uzmanı: Senaryoların Ekonomik acıdan analiz edilmesi ve nihai teknik projenin ekonomik analizini ve fizibilitesini hazırlamak üzere görev alacaktır. Ekonomik Analiz konusunda asgari 7 yıl deneyim sahibi olmalıdır. Mekanik Tesis Uzmanları: Kayak Merkezinde inşa edilecek yeni mekanik tesislerin planlamasında ve mevcut tesislerinin değerlendirilmesinde görev yapacaktır. Benzeri İşlerde en az 7 yıl tecrübe sahibi olmalıdır. Dağ Aktiviteleri Uzmanı: Dağ Mastır planında kış aktiviteleri dışında yaz dönemine ilişkin planlamanın yapılmasından sorumlu olacaktır. Benzeri işlerde asgari 7 yıl tecrübe sahibi olmalıdır. yukarıdaki konuda yardımcı olmanızı rica ediyorum. Saygılarımla.


Benzer Yazılar

Cevabımız

Proje koordinatörü; Master PLAN, Fiziki Master Plan, Kayak Merkezi Operasyon Sorumluluğu gibi benzeri işlerde en az 10 yıl deneyim sahibi olmalıdır. (Bu süreleri çalışmış olduğu kurumdan alacağı yapmış olduğu işleri kapsayan çizelgelerle ispatı istenebilir)

Pist Planlama Uzmanı: Pistlerin Planlamasında görev yapacak olup benzeri işlerde en az 7 yıl deneyim sahibi olmalıdır. (Bu süreleri çalışmış olduğu kurumdan alacağı yapmış olduğu işleri kapsayan çizelgelerle ispatı istenebilir)

Ekonomi Uzmanı: Senaryoların Ekonomik acıdan analiz edilmesi ve nihai teknik projenin ekonomik analizini ve fizibilitesini hazırlamak üzere görev alacaktır.

Ekonomik Analiz konusunda asgari 7 yıl deneyim sahibi olmalıdır. (Bu süreleri çalışmış olduğu kurumdan alacağı yapmış olduğu işleri kapsayan çizelgelerle ispatı istenebilir)

Mekanik Tesis Uzmanları: Kayak Merkezinde inşa edilecek yeni mekanik tesislerin planlamasında ve mevcut tesislerinin değerlendirilmesinde görev yapacaktır. Benzeri İşlerde en az 7 yıl tecrübe sahibi olmalıdır. (Bu süreleri çalışmış olduğu kurumdan alacağı yapmış olduğu işleri kapsayan çizelgelerle ispatı istenebilir)

Dağ Aktiviteleri Uzmanı: Dağ Mastır planında kış aktiviteleri dışında yaz dönemine ilişkin planlamanın yapılmasından sorumlu olacaktır. Benzeri işlerde asgari 7 yıl tecrübe sahibi olmalıdır. (Bu süreleri çalışmış olduğu kurumdan alacağı yapmış olduğu işleri kapsayan çizelgelerle ispatı istenebilir)



İhaleSoruCevap İstatistikler


Analiz

Makale

Sayaç

Karar

Soru Cevap