Hizmet alımı kısım ihalelerinde iş deneyim belgesi

Yayın Tarih: 02.12.2019 11:12
Özet

Örneğin sağlık il müdürlüğü o ildeki 15 hastane için çamaşır yıkama hizmet ihalesi açıyor. ve hastaneleri 3 kısıma ayırıyor. firmanın kamudan almış olduğu iş deneyim belgesi mevcut, ama iş deneyim belgesi bütün kısımlara kafi gelmiyor. her kısım için farklı tarihlerde almış olduğu farklı sözleşmelere bağlı iş deneyim belgelerini ihale zarfına bırakabilir mi? not: firma bütün […]


Örneğin sağlık il müdürlüğü o ildeki 15 hastane için çamaşır yıkama hizmet ihalesi açıyor. ve hastaneleri 3 kısıma ayırıyor. firmanın kamudan almış olduğu iş deneyim belgesi mevcut, ama iş deneyim belgesi bütün kısımlara kafi gelmiyor. her kısım için farklı tarihlerde almış olduğu farklı sözleşmelere bağlı iş deneyim belgelerini ihale zarfına bırakabilir mi? not: firma bütün kısımlara teklif veriyor.


Cevabımız

Koyabilir çünkü kısmi teklif verilmesine imkan tanınan ihalede isteklinin yeterlik değerlendirmesi, başvuruda bulunduğu veya teklif verdiği her bir kısım için ayrı ayrı yapılacaktır. Dolayısıyla iş deneyim belgesi de verdiği her kısım için ayrı olarak değerlendirilecektir. Kolaylıklar diliyorum.                                    



İhaleSoruCevap İstatistikler


Analiz

Makale

Sayaç

Karar

Soru Cevap